• BlackFriday 29 November 2013


  Special Greetings Internet!
  Hey! I am Melinda and I want to foretell you about something that might interest you! On November 29-th I will hypnotize the staff of DreamServer and I ll convince them to sale their products with discounts up to 75 %!

  Be ready for BlackFriday!
 • DreamServer New WebSite 05 July 2013


 • 4 Years DreamServer13 June 2013


  Salut, noi suntem DreamServer. Azi, 13 iunie 2013 implinim 4 ani de la primii clienti, primele servere cumparate. Cand ne gandim, parca fost ieri cand totul era doar un vis, acum insa visul a devenit realitate iar acele zile au ramas doar amintiri.
  Au trecut 4 ani in care am crezut in visul nostru, si daca ar fi sa regretam ceva, regretam schimbarile pe care nu le-am facut, parteneriatele pe care ne-a fost prea frica sa le facem si deciziile pe care am asteptat prea mult sa le luam. Te rugam sa nu lasi sa ti se intample si tie acelasi lucru, apreciaza situatia ta pe care o ai in prezent, incepe exact unde esti, foloseste exact ceea ce ai si fa ceea ce poti. Iar daca crezi ca esti prea mic pentru a face vreo diferenta inseamna ca nu ti-ai petrecut o noapte cu un tantar.
  In prezent serviciile noastre sunt administrate de un inginer real, inchiriem cele mai puternice servere dedicate, inchiriem servere vps cu minim 3 gb ram, gazduim sute de servere de jocuri si nu in ultimul rand oferim colocare in cel mai apreciat DataCenter.
  Pe scurt, nu rata oportunitatea si comanda un server de la noi pentru ca peste un an de acum, o sa iti doresti sa fi inceput azi.
 • CPanel WebHosting 12 June 2013


 • WHM Sonic 21 May 2013


 • Happy Easter! 5 May 2013