Oportunitate de angajare

   DreamServer cauta persoane calificate pentru pozitii cum ar fi: Linux server admin, webdeveloper, webdesigner si manager maketing. Contract full time, part time și stagiu de practica, toate pozitiile sunt disponibile.

   Profesionistii si studentii interesati trebuie sa ne trimita un CV si foaia academica, dupa caz, la adresa noastra de e-mail: jobs@dreamserver.ro impreuna cu o scrisoare de intentie care sa indice pozitia solicitata si de ce considerati ca sunteti potrivit pentru aceasta pozitie.

Calificare:

Inainte sa aplici trebuie sa indeplinesti urmatoarele calificari minime:
   - Pentru pozitia de administrator server linux, ai nevoie de cunostinte solide ale protocoalelor de retea, experienta in administrarea serverelor Linux, experienta cu linia de comanda si programare shell;
   - Pentru stagiile de practica, trebuie sa ai liceul cu profil informatica terminat;
   - Pentru toate pozitiile, trebuie sa ai abilitatea de a lucra intr-o echipa, la fel de bine ca si singur, sa fii entuziast in invatarea noilor tehnologii, abilitate buna de comunicare in Engleza atat scris cat si citit;

   De asemenea, tine cont, din nou, ca acestea sunt cerintele minime. Pe langa toate acestea trebuie sa fii bun in rezolvarea problemelor, sa crezi in misiunea DreamServer, si cel mai important, sa fii capabil sa lucrezi la un program 24/7.

    Formalitatile deoparte, trebuie sa dovedesti ca indeplinesti cerintele minime si esti dincolo de ele daca doresti sa te califici pentru o pozitie. De obicei, noi iti vom cere o demonstratie ca stii ce faci.

   Daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi la contact@dreamserver.ro si noi iti vom raspunde cat mai repede posibil.