• 7 Ani DreamServer 13 Iunie 2016


  Cautati un server dedicat, VDS sau VPS ?

  Serverul VPS reprezinta solutia ideala pentru clienti care au nevoie sa controleze un server dedicat potrivit cu flexibilitatea unei gazduire shared. Puteti sa ajustati serverul in functie de necesitati, fara intreruperi, cu modificari instantanee intre planuri, fara sa fie nevoie sa reinstalati VPS-ul dvs.

  Fiecare VDS prezinta core-uri de procesor dedicat, RAM si HARD disk. Nu va trebui sa va mai faceti griji ca trebuuie sa impartiti resursele cu alti clienti.

  Cand aveti nevoie de cea mai buna performanta, fiabilitate si securitate, aveti nevoie de hardware dedicat. Serverele noastre BladeServer sunt exceptional de rapide, avand 24 core, 48 Gb ram, doua diskuri sas si pot fi upgradate la conexiune 10Gbit/s.

  De ce excelenta vinde atunci cand vine vorba de hosting?
  Cei care cumpara servere dedicate sunt inteligenti, educati, au idei, inteleg, vad si gandesc cu propria minte. Compara serviciile oferite si le testeaza. Au timpi buni de functionare si standarde de calitate. Atunci cand se intampla sa gaseasca ceea ce cauta, pretul nu reuseste sa ii sperie.

  Oferim suport cu multi ani de experienta. Suntem aici pentru tine. Zi sau noapte, inginerii, specialistii si veteranii tehnici sunt aici pentru a-ti oferi cel mai bun raspuns posibil.
 • DreamServer Voxility 01 Ianuarie 2016


  Cum va puteti atinge obiectivul fara sa vedeti tinta?

  Oamenii din ziua de azi se plang de lipsa timpului, nu este o problema de lipsa de timp, este o problema de lipsa unei directii. Credem ca suntem intr-o misiune, credem ca toti avem un scop , iar marea provocare este sa fim aliniati cu acesta. Ne-am tinut promisiunile, am castigat parteneri care isi respecta promisiunile la randul lor. Ne bazam pe acesti parteneri si ei sunt cu noi atunci cand avem nevoie de ei pentru ca si noi am fost acolo pentru ei. Intotdeauna am incercat sa scoatem ce este mai bun din oameni, sa-i sprijinim si sa ii incurajam in realizarea visurilor.

  Ceea ce credem ca ar trebui sa faceti in 2016 pentru a va indeplini visul:
  - Trateaza-i pe ceilalti asa cum iti doresti sa fii tratat.
  - Nu incerca sa trisezi (Niciodata nu vei straluci daca stai in soarele altcuiva)
  - Plateste-ti datoriile. (Poti plati acum, sau vezi plati dublu mai tarziu)
  - Si inca ceva, in 2016 fa-i ceea ce iti e frica sa faci. (Dumnezeu nu judeca dupa ceea ce ai facut, ci dupa ceea ce ar trebui sa faci.)

  Cat de usor este sa dai vina pe cineva pentru lucrurile care nu functioneaza si cat de greu este sa fii o persoana pozitiva cu cele mai bune intentii. Cei mai multi oameni chiar si atunci cand cei pozitivi incearca sa le ridice moralul, sunt atat de determinati sa fie negativi incat schimba sensul oricarui lucru pozitiv, fiecarei intentii pozitive intr-una negativa. Mesajul nostru nu este isi doresti sa contribuie la negativitatea ta, poti lua acest mesaj ca un fel de asigurare ca 2016 vine cu promisiuni credibile.

  Iti dorim un AN NOU FERICIT si prosper!