Lecția1-Gândirea Milionarului

Acest curs este format din două părți. Prima parte conține principiile de bază ale afacerilor și câteva cuvinte din limbajul financiar, iar a doua parte conține mai multe elemente practice, idei și principii aplicate de oamenii bogați și care te vor ajuta să devii independent financiar.

Obiectivul meu numărul 1 este ca la finalul acestui curs să poți să gândești ca un om bogat. Vreau să iți prezint modul de gândire al bogaților și ceea ce fac ei in fiecare zi diferit de restul oamenilor.

Adevarul este că bogații nu sunt mai buni sau mai deștepți decât restul oamenilor, ei pur și simplu știu anumite lucruri despre bani pe care restul oamenilor nu le știu. Nu este nimic dificil in a deveni bogat, tot ce trebuie să faci este să inveți sa gândești ca un om bogat. Foarte mulți oameni deoresc să inceapă imediat să câștige, chiar de a doua zi, fară să invețe mai intai.

Așadar, cum poți să câștigi, fără să inveți mai intai ?
Cum poate un medic să practice medicina , fără să invețe mai intâi ?
Cum poate un avocat să practice avocatura, fără să invețe mai intâi ?
Cum poate un profesor să predea elevilor, fără să invețe mai intâi ?
Cum poate un șofer să conducă automobilul, fără să invețe mai intâi ?
Cum poate un muzician să cânte, fără să invețe mai intâi ?
CUM POȚI SĂ FACI BANI, FĂRĂ SĂ INVEȚI MAI INTÂI ?

Despre asta e vorba, bogăția este de fapt o meserie care se invață, ca și medicina, ca și avocatura, ca și restul meseriilor, doar că asta nu te invață la școală, din pacate.Vei primi toate informațiile necesare, astfel incât să inveți și tu ce trebuie să faci pentru a câștiga din ce in ce mai mulți bani.

Cum ar fi să auzi că și luna asta ai de incasat vreo cateva sute sau mii de dolari ?
Cum te-ai simți să știi că trebuie să mergi la bancă pentru a incasa cateva sute sau mii de dolari ?

Știu că vrei să știi totul acum, foarte concret și pe scurt, dar acest lucru este imposibil.. Ce-ai face dacă, de exemplu, mergi la un interviu de angajare, pentru un serviciu de 2000 $ lunar, iar patronul iți spune că nu te angajează decat dacă urmezi mai intâi un curs de instruire ? Dai cu piciorul la 2000 $ lunar doar pentru că nu ai rabdare ?

Citește cu ATENȚIE și cu rabdare aceste lecții. Vei ințelege ce ai de făcut pentru a câștiga FOARTE MULȚI BANI. Mi-a placut foarte mult următoarea povestire. Aș vrea să o citești și tu, e foarte interesantă și o să inveți chiar acum ceva esențial :

Un director de vârstă mijlocie, care cu greu putea să-și platească facturile, se hotara, pentru a iesi din această situație, să ceară sfatul unui expert finanaciar, care iși avea biroul intr-o clădire impunătoare de pe Park Avenue. Directorul stabilește o intâlnire cu consilierul financiar, intră in camera de primire mobilată elegant, dar, in locul secretarei, găsi două usi : pe una scria „angajat”, iar pe cealaltă „pe cont propriu”. Alese ușa pe care scria „angajat”, dar fu intâmpinat de alte două uși – una pe care scria : „Câștiga mai puțin de 40 000 de dolari pe an” , pe cealaltă : „Caștiga mai mult de 40 000 de dolari pe an”. El câștiga mai puțin de 40 000 de dolari pe an, prin urmare, intră pe usa corespunzătoare, dar, spre surprinderea sa, se trezi in fața altor două usi. Pe cea din stanga era scris : „Economisește mai mult de 2000 de dolari pe an”,  iar pe cea din dreapta era scris : „Economisește mai puțin de 2000 de dolari pe an”. Directorul nostru avea numai vreo mie de dolari in contul de economii, ca urmare intră pe ușa din dreapta – și se trezi inapoi in stradă, pe Park Avenue !

Deși dureros, este evident faptul că directorul din povestirea precedentă nu va ieși niciodată de pe făgașul său, până când nu va incepe să aleagă alte uși. Morala povestirii este aceea că majoritatea oamenilor sunt asemenea directorului – in viață, ei aleg să intre pe uși care ii conduc exact in punctul din care au pornit. Daca oamenii iși doresc rezultate diferite, singura lor soluție este să aleagă să deschida alte uși, nu-i asa ?

DACĂ VEI CONTINUA  SĂ FACI CEEA CE AI FĂCUT DINTOTDEAUNA, VEI OBȚINE EXACT CE AI OBȚINUT ȘI PÂNĂ ACUM !

Majoritatea oamenilor se lasă pradă rutinei, deoarece sunt prinși in capcana unor veșnice frustrări financiare. Adevarul este că 99 % dintre oamenii acestei lumi nu progresează, ci stagnează. Tu ce poți spune despre tine ? Alegi să deschizi uși care te vor conduce câtre categoria celor 99 % ? Sau deschizi uși care te vor conduce către independența finanaciară sau chiar către avere, asemenea celorlalți 1 % ? In acest curs ți se va cere să renunți la modul de gândire și parerile pe care le ai in acest moment despre bani sau bogăție, pentru ca părerile nu aduc bani dimpotrivă chiar. Vei căștiga bani numai dacă vei renunța la părerile tale, vei invăța altceva și vei aplica exact metoda. Nu există variantă alternativă. De ce ? Pentru ca aici se aplică cu totul alte reguli decât cele pe care le cunoști tu deja. Vei invăța ceva concret, de la oameni bogați, care câștiga deja concret foarte multi bani din afaceri.Așadar, in lectiile următoare, vei invăța gratuit tot ce iți trebuie pentru a incepe să câștigi foarte, foarte mulți bani.

Share this page on:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest