Filozofia DreamServer:

10003850_809714722396569_1742693071845005890_o

 

Când vezi un lucru bun care ar trebui făcut, fă-l! Asta poate să pară că trebuie să muncești mai mult pe termen scurt, dar este calea către cel mai mic efort pe termen lung. Dacă nu vezi nici un lucru bun, fă-i minimul necesar pentru a-ți termina treaba, cel puțin până când iți dai seama ce lucru bun ar trebui făcut.

Pentru a folosi corect filozofia DreamServer, trebuie să fii loial excelenței. Trebuie să crezi că administrarea serverelor este o ambarcațiune cu toată inteligența, creativitatea și pasiunea pe care tu o poți aduna. In caz contrar, vei aborda greșit administrarea serverelor, te vei grăbi in a-l configura când ar trebui să gândești.Vei complica lucrurile neglijent, atunci când ar trebui să le simplifici necontenit, după care te vei mira de ce actiunile tale sunt nesemnificative, iar greșelile atât de greu de reparat.

Ca să aplici corect filozofia DreamServer trebuie să iți apreciezi timpul indeajuns de mult incât să nu il irosești niciodată. Dacă cineva a rezolvat deja o problemă o dată, nu lăsa mândria sau politica să te facă să o rezolvi din nou in loc să o refolosești. Niciodată nu munci mai mult decât ar trebui, lucrează mai inteligent in schimb, salvând efortul sulplimentar pentru atunci când ai nevoie de el. Construiește-ți propriile instrumente și automatizează absolut tot ce poți.

Administrarea serverelor și configurarea lor ar trebui să fie o artă de bucurie, un fel de joc la cel mai inalt nivel.
Dacă această atitudine pare absurdă sau vagă pentru tine, orește-te și gândește, intreabă-te ce ai uitat. De ce administrezi si configurezi servere in loc să faci altceva ca să faci bani sau să iți consumi timpul? La un moment dat, trebuie sa te fii gandit ca serverele sunt pasiunea ta…

Pentru a aplica corect filozofia DreamServer, trebuie să ai (sau să iți construiești) această filozofie. Trebuie să iți pese. Trebuie să iti placă să te joci. Trebuie să fi dispus să explorezi.

Sperăm că vei intâlni această filozofie pe tot restul siteului nostru.Sau, cel puțin, că acesta te va ajuta să o redescoperi.

 

 

Share this page on:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest