[Suspendat]WtfCs.ro

Incepănd de azi DreamServer este partener cu comunitatea WtfCs.ro, descrierea acestora:

Inființată în noiembrie 2011, WtfCs Community este o comunitate românească de gaming și nu numai. De-a lungul ultimului an, fondatorul comunității, Dey., a investit atât timp cât și bani pentru a putea diversifica gama de servere Counter strike și pentru a satisface dorințele și nevoile jucătorilor pasionați de jocurile online. Având o gamă largă de servere, numărul utilizatorilor și vizitatorilor de pe forum a început să crească constant. Într-un an de zile am reușit să ne strângem și să trecem pragul de 3500 utilizatori ai forumului, am reușit să creăm peste 14.000 de subiecte și peste 55.000 de mesaje, iar conform statisticilor, în 06-21-2012 la ora 19:06 au fost înregistrați concomitent 1046 utilizatori online.
În momentul de față, în comunitatea WtfCs, există 2 servere principale (cs,zm), 20 de servere in comunitare cu diferite moduri de counter strike, 2 servere Sa-Mp, 3 servere war, un server de minecraft și unul de teamspeak.
De asemenea comunitatea WtfCs oferă posibilitatea de a avea un dns de formă nume.wtfcs.com / nume.wtfcs.ro.
Pe forumul comunității poți găsi tutoriale și resurse atât pentru counter-strike cât și pentru partea de design.
Pe lângă partea de gaming și design, în comunitate ai posibilitatea de a downloada muzică, filme și aplicații, de a fi la curent cu știrile din lumea mondenă, și posibilitatea de a te binedispune cu diverse bancuri, video-uri și imagini haioase, în categoria special creată pentru acest lucru: Fun Area.
Cu ajutorul staff-ului, utilizatorilor și jucătorilor fideli, comunitatea WtfCs este într-o continuă dezvoltare. În viitorul apropiat vor apărea proiecte noi, menite să mulțumească și să satisfacă orice categorie de vârstă.
Vă așteptăm în comunitatea WtfCs Community! We know no borders, We know no rules, We just exceed expectations!

DreamServer susține această comunitate și ii oferă lună de lună un server Counter Strike de 32 sloturi.

Le puteți vizita la adresa: http://www.wtfcs.com/forum/

Serverul are adresa ip: 109.163.232.68

[Suspendat] Motiv: Site spart și lăsat in paragină.

Share this page on:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest