[Suspendat] Revelite.Ro

Incepănd de azi DreamServer este partener cu comunitatea Revelite.Ro, descrierea acestora:

Comunitatea Revelite.Ro a fost inființată in urma cu 6 ani de către un grup de tineri pasionați de Counter strike sub „conducerea” lui Alemao și care și-au dedicat timpul liber alaturi de ceilalți jucători. Ca oricare altă comunitate a avut si momente „de glorie” dar și momente de esec…. dar a trecut peste.

Dupa o lungă perioadă (aproximativ 3 ani), in care această comunitate a fost in topuri in România a apărut o dispută intre membrii staff-ului și aceasta s-a desfințat. Nu după mult timp am decis sa o repunem pe picioare.
Comunitatea RevElite este locul unde poți interacționa cu alti useri, poți face schimb de idei și experiență sau pur și simplu poți să stai de vorba despre orice ai chef.
Totusi, tine minte că Comunitatea RevElite este un spațiu public așadar ai grijă la informațiile personale pe care le impartașești in conversații. Mai presus de toate, purtați-va respectos cu ceilalți useri și gandiți-vă că in spatele fiecărui username este o persoana reală.
Consideri că ti-am captat atenția? Crezi că este comunitatea potrivită in care sa vii cu serverul tau? ESTI doar la un click distanță de a deveni un membru al comunitati RevElite.

DreamServer susține această comunitate și ii oferă lună de lună un server gratuit de 12 sloturi.

Puteți vizita forumul acestora la adresa: http://revelite.ro/forum/

[Suspendat] Motiv:Neseriozitate

Share this page on:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest