[Suspendat]RedzMax.com

Incepănd de azi DreamServer este partener cu comunitatea RedzMax, descrierea acestora:

Cine suntem noi?

RedzMax este o comunitate înființată pe data de 1 August 2011, de atunci fiind într-o dezvoltare continuă până la nivelul prezent, acumulând un număr de aproape 5,000 membri dintre care mai mult de 300 sunt activi.

Cu ce ne lăudăm?

Încă de când ne-am început activitatea, primul plan al nostru a fost perfecțiunea – ghidându-ne după acest ideal, am încercat să creăm comunitatea care să fie balansată din fiecare punct de vedere. Respectând regulile la sânge dar în același timp și alcătuind un colectiv numeros de membri prietenoși, RedzMax este locul perfect unde te poți relaxa și distra împreună cu prietenii tăi.
La momentul actual, ne putem lăuda cu un forum populat și activ, un server SA:MP cu un număr de 150 jucători constanți, câteva servere de Counter-Strike și unul de TeamSpeak. Deoarece vrem să avansăm în toate planurile posibile, tot timpul căutăm oameni serioși și de încredere ce se pot ocupa de părțile mai ‘puțin avansate’ ale comunității.

De ce RedzMax?

Pentru că RedzMax este unul dintre puținele comunități care nu se axează în principal pe profit ci pe ambianța jocului. De aproape 2 ani de zile ne străduim să facem RedzMax cel mai bun loc de distracție pentru voi.

DreamServer susține această comunitate oferindu-i lună de lună două servere Counter Strike de 32 sloturi.

Le puteți vizita forumul la adresa: http://redzmax.com/

Serverele au adresele ip: 109.163.232.20 și 109.163.232.21

[Suspendat] Motiv: Neseriozitate

Share this page on:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest