[Suspendat]FullPlay.ro

Incepănd de azi DreamServer este partener cu comunitatea fullplay.ro, descrierea acestora:

Comunitatea Fullplay.ro a fost inființată in anul 2007 sub numele de XtremeZone,  fiind parte integrată a trackerului cu acelaș nume. Pentru o lungă perioadă de timp, comunitatea noastră a fost locul de intâlnire a sute, chiar mii de useri ai trackerului, care ne treceau pragul pentru a se relaxa și a se simți bine.

In august 2011 ownerii comunității au decis de comun acord separarea serverelor de counter – strike 1.6 de tracker, cu intenția de a ieși astfel de sub umbra XtremeZone și a ne urma propriul drum, pe propriile puteri. Așa a luat ființă noua comunitate, sub noua siglă: Fullplay.

Vă așteptăm, așadar, să vă petreceți timpul liber alaturi de noi, printre prieteni, intr-un mod plăcut, pe unul din serverele noastre:

· Cs.FullPlay.Ro – mod classic
· Cs2.FullPlay.Ro – mod classic
· Awp.FullPlay.Ro – mod awp only
· Dr.FullPlay.Ro – mod deathrun
. Zm.FullPlay.Ro – mod zombie biohazard

Serverele sunt in grija unor admini responsabili, care și-au câștigat statutul printr-un comportament exemplar, cunoștinte amxmodx bune și timpul lung petrecut pe servere.
In fiecare lună vă punem la dispoziție diverse concursuri cu premii care constau in VIP(slot), cupe 1v1, 2v2, 3v3 sau 5v5 (in funcție de numarul playerilor inscriși), iar in curand o să punem la bătaie
și licențe steam. Mai multe detalii puteți găsi pe forumul nostru: Fullplay.ro

De asemenea, in cadrul forumului puteți vedea știri din diverse domenii (software, hardware, muzica, filme, jocuri), bancuri și multe altele. Statisticiile forumului la ora actuala sunt: 5.459 membrii, 4.704 Thread-uri,
74.235 posturi(66,58 posturi /zi).

Sunteți in cautarea unei comunității unde puteti juca liniștiți, fărâ a fi jigniti și unde adminii iși fac datoria ireproșabil ? Fullplay.ro vă stă la dispoziție.

Va asteptăm cu drag !

DreamServer susține această comunitate și ii oferă lună de lună un server Counter Strike de 32 sloturi.

Le puteți vizita forumul la adresa: http://fullplay.ro/index.php?page=Index

Serverul are adresa ip: 109.163.232.29

Share this page on:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest