Concurs de promovare

Fiecare user al forumului are dreptul să participe la acest concurs (exclus celor banați), fiecare user are dreptul la câte metode de promovare dorește. El trebuie să aducă dovada de originalitate, imaginație, și de calitate demonstrată a promovării. Acceptam orice idee, si ceea ce dorim de la ea să fie aplicabilă si să fie reală (nu ceva fictiv)

Nume utilizator:
Locurile unde a promovat:
Dovada de promovare:
Alte detalii:

Exemplu:

Fiecare utilizator care vrea să participe postează un post in cadrul acestui concurs pe forum, postu trebuie sa contină:
Nume utilizator: Judah
Locurile unde a promovat DreamServer impreună cu dovada. De genul, am pus banner pe site-ul x cu DreamServer, am dat share pe facebook la videoul x de la DreamServer, se considera 2 locuri.

Dacă intre timp dorești să mai adaugi un loc in care ai promovat DreamServer, editezi postul făcut de tine și adaugi cele necesare.

Premiul va fi:
Locul 1 va fi premiat cu 3 luni gratuite de server cs (server de 24 de sloturi)
Locul 2 va fi premiat cu 2 luni gratuite de server cs (server de 24 sloturi)
Locul 3 va fi premiat cu 1 luna gratuita de server cs (server de 32 sloturi)
Locul 4 va fi premiat cu server radio de 100 ascultatori timp de o lună de zile

Concursul incepe de azi și este până pe 15.06.2013 regulamentul concursului se poate găsi pe forum și poate fi modificat până la sfâșitul acestuia. Utilizatorii au dreptul să raporteze dacă consideră că unul din participanți incearcă să trișeze, acesta poate fi descalificat dacă este avertizat in repetate rânduri.

Pentru a ajunge la secțiunea concursului de pe forum accesați acest LINK  DOAR PE FORUM SE PUN DOVEZILE
Spor la treaba.

 

Exemplu de mesaj postat pe facebook:

–––––––––––––––––––––––––––––

La DreamServer poți să ai acces la cele mai bune servere, Până pe 01.07.2013 ai servere la superprețuri, poți să achiziționezi un server Counter Strike de 32 sloturi, 1000Fps Best Effort cu 20 de lei dacă mai ai unul găzduit la noi. Ce poate fi mai tare de atât????

Sau poate vrei să iți deschizi un server de minecraft cu 6 gb ram sau mai mult, e doar 125 lei !!!!

Vrei un server VPS? foarte bine, poți inchiria un server VPS cu peste 4 Gb ram. Crezi că nu iți ajung resursele? Ce spui dacă incerci un server dedicat Ivy bridge cu 16 Gb Ram DDR. Sau poate ai deja unul sau mai multe servere dedicate proprii, ce zici dacă le colochezi in rack-ul nostru din cel mai bun DataCenter din România(Voxility)?

Primul lucru înainte să comanzi ceva, contactează-ne!

Unii or să spună că suntem nebuni, se poate să aibă dreptate, dar tu comandă un server și o să ai cea mai bună calitate posibilă, e clar?

DreamServer are peste 20 servere dedicate fizice și peste 100 de clienti mulțumiți pe care i-am păstrat timp de 4 ani de zile.

–––––––––––––––––––––––––––––

Share this page on:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest