Cum functioneaza
Program afiliere - Prezentare generala

Sa castigi bani direct prin site-ul tau nu a fost niciodata mai usor. Bucura-te de programul de afiliere GRATUIT si incepe chiar azi!

   Programul DreamServer de afiliere functioneaza ca un sistem de recomandare, prin care noi te recompensam cu pana la 10% pe recomandare luna de luna, doar prin raspandirea gandurilor bune despre DreamServer. Le poti recomanda prietenilor tai, familiei, clientilor, colegilor, de fapt, absolut oricui are nevoie de serviciile noastre!

   Cea mai buna parte este ca nu este nevoie sa ai un site web sau sa stii HTML pentru a face bani, noi vom lucra direct cu tine pentru a fi siguri ca experienta ta de afiliere este cea mai buna posibil. Tine minte: afiliatii nostri castiga sute de euro in fiecare luna si tu poti fi foarte usor unul din ei! Intregistreaza-te Acum

Comisioane mai mari pentru mai multe recomandari!

   Poti sa ne aduci un numar mare de vanzari? Ai un produs pe care tu il poti oferi impreuna cu serviciile noastre? Noi suntem intotdeauna in cautare de parteneriate solide pentru a dezvolta relatii puternice. Te rugam sa ne trimiti un e-mail la: affiliate@dreamserver.ro pentru a discuta aranjamente speciale.Programul DreamServer de Afiliere ofera:

  • Modalitati de plata convenabile
  • 10% comision pentru fiecare comanda
  • Limita mica de retragere
  • Bannere gata-facute
  • Comision oferit pe viata
  • Statistici actualizate instant in timp real
  • Comision pe baza de produs
  • Fara costuri de inregistrare
  • Unelte avansate de urmarire si raportare
Noțiuni de baza‌

   Pentru a te inregistra in programul DreamServer de afiliere, te rugam sa vizitezi: https://dreamserver.ro/register.php.   In formularul de inregistrare, este nevoie sa completezi Numele si Prenumele, numele companiei, adresa ta de email (care va fi usernameul tau), parola, adresa, etc.
   O data ce ai completat datele tale personale, trebuie sa furnizezi o adresa valida de email si adresa URL a siteului tau. Daca nu ai un site web, poti indica asta scriind “nu am site”.
   In urmatoarea sectiune poti alege moneda. Noi suntem constienti ca este nevoie de mai multe metode de plata si monezi, asa ca noi permitem afiliatilor nostri sa fie platiti prin PayPal, Transfer Bancar sau credit in DreamServer. Iti poti schimba modalitatea de plata si moneda oricand mai tarziu.
   In cele din urma, asigura-te ca ai citit termenii si conditiile noastre si ca totul este setat! Vei primi un e-mail cu datele tale de autentificare.
Pagina de afiliere
   Aceasta Pagina de Afiliere ofera un rezumat rapid despre tot ceea ce trebuie sa stii in ceea ce priveste afilierea. Aici vezi gasi o prezentare generala cu traficul, click-uri, inregistrari, comisioane disponibile, produsele celor carora ne-ai recomandat si tot aici vei avea posibilitate sa faci o solicitarea de retragere de indata ce soldul tau atinge suma minima necesara de 100 RON.Link-ul tau de afiliere (URL)‌

   Logheaza-te in contul de client, mergi pe pagina de afiliere https://dreamserver.ro/affiliates.php. si introdu adresa ta de e-mail si parola pe care ai primit-o in e-mailul de bun venit, apoi vei vedea link-ul de afiliere in mijlocul paginii. Acest link ne va permite sa inregistram toate recomandarile tale si automat sa atribuim afiliatii si comisioanele. Ip-ul si cookie-urile sunt folosite pentru a urmari recomandarile tale si sunt valide pentru cel putin 90 de zile.

Bannere si Link-uri‌

   Toate bannerele si alte materiale de promovare le vei gasi pe Pagina de afiliere. Folosinf diferite bannere pentru a promova DreamServer e usor, trebuie doar sa dai copy si paste la codul HTML in pagina in care tu vrei ca bannerul sa fie afisat. De asemeni poti folosi retelele sociale pentru a da share sau tweet la banner cu link-ul tau de afiliere.


COD HTML:


<a href="https://dreamserver.ro/aff.php?aff=1"><img src="https://dreamserver.ro/public/bannere/728x90.jpg" width="728" height="90" border="0"></a>


Program de plata

   Platile sunt procesate automat luna de luna. Pentru ca plata ta sa fie inclusa in termenul de plata, balanta trebuie sa aiba un minim de 100 RON credit pentru PayPal, Transfer Bancar sau credit DreamServer.