Gazduire Web

 • Pachet WH1
  1. Domenii gazduite: 2
  2. Spatiu E-Mail: 25
  3. Domenii parcate: 2
  4. Spatiu disk: 5 Gb SSD
  5. Banda: 250 Gb
  6. Baze MySql: 10
  7. Conturi FTP: 5
  8. Conturi E-Mail: 15
  4.99 € Cumpara acum
 • Pachet WH2
  1. Domenii gazduite: 5
  2. Spatiu E-Mail: 50
  3. Domenii parcate: 5
  4. Spatiu disk: 15 Gb SSD
  5. Banda: 500 Gb
  6. Baze MySql: 20
  7. Conturi FTP: 10
  8. Conturi E-Mail: 25
  9.99 € Cumpara acum
 • Pachet WH3
  1. Domenii gazduite: 10
  2. Spatiu E-Mail: 125
  3. Domenii parcate: 8
  4. Spatiu disk: 30 Gb SSD
  5. Banda: 1500 Gb
  6. Baze MySql: 75
  7. Conturi FTP: 45
  8. Conturi E-Mail: 100
  14.9 € Cumpara acum
 • Pachet WH4
  1. Domenii gazduite: 25
  2. Spatiu E-Mail: 500
  3. Domenii parcate: 25
  4. Spatiu disk: 50 Gb SSD
  5. Banda: 5000 Gb
  6. Baze MySql: 200
  7. Conturi FTP: 150
  8. Conturi E-Mail: 250
  19.9 € Cumpara acum
Reseller Gazduire Web ?

Numarul conturilor individuale de gazduire pe care le poti vinde depinde de pachetul ales. Poti controla marimea de spatiu si banda pe care fiecare cont il primeste. Nu este necesar sa vinzi mai departe gazduire web pentru a cumpara un packet reseller. Poti folosi un cont reseller de gazduire pentru a compartimenta si a gazdui mai multe site-uri care iti apartin. Tine cont de faptul ca daca iti gazduiesti mai multe site-uri, poate preferi mai bine un VPS sau chiar un Server Dedicat.

 • Pachet WHR1 RESELLER
  14.9 € Lunar
  1. Domenii gazduite: 15
  2. Banda: 5 TB
  3. Spatiu disk: 15 Gb SSD
  4. IP Dedicat: 1
  5. NumeServere Private: DA
  6. RDNS Personalizate: DA
  7. Panou Control: cPanel
  Cumpara acum
 • Pachet WHR2 RESELLER
  19.9 € Lunar
  1. Domenii gazduite: 20
  2. Banda: 10 TB
  3. Spatiu disk: 25 Gb SSD
  4. IP Dedicat: 1
  5. NumeServere Private: DA
  6. RDNS Personalizate: DA
  7. Panou Control: cPanel
  Cumpara acum
 • Pachet WHR3 RESELLER
  29.9 € Lunar
  1. Domenii gazduite: 50
  2. Banda: 15 TB
  3. Spatiu disk: 50 Gb SSD
  4. IP Dedicat: 2
  5. NumeServere Private: DA
  6. RDNS Personalizate: DA
  7. Panou Control: cPanel
  Cumpara acum
 • Pachet WHR4 RESELLER
  49.9 € Lunar
  1. Domenii gazduite: 100
  2. Banda: 25 TB
  3. Spatiu disk: 100 Gb SSD
  4. IP Dedicat: 3
  5. NumeServere Private: DA
  6. RDNS Personalizate: DA
  7. Panou Control: cPanel
  Cumpara acum
Incredere oferita de mii de companii cu reputatii din toata lumea

Noi credem ca avem cu totii un rol, si am incercat intotdeauna sa scoatem ce e mai bun din oameni, sa ii incurajam si sa ii sprijinim in realizarea visurilor.

cPanel

   cPanel este un panou de control pentru gazduirea web oferit de multe companii de hosting administratorilor de site-uri pentru a le permite sa isi administreze site-ul prin intermediul unei interfete web. Acest soft ii ofera utilizatorului o interfata grafica prin care ei pot controla partea lor de server UNIX. Uneltele oferite sunt concepute sa simplifice rularea si monitorizarea unui site. Foloseste o structura bazata pe nivele cu diferite nivele de acces.
    Administratorul si utilizatorul final poate controla diferite aspecte ale serverului si ale siteului direct in browser. cPanel este de obicei accesat folosind https pe portul 2083 sau prin simpla adaugare de “/cpanel” la finalul adresei web. In functie de furnizorul de hosting, cPanel de obicei ofera cateva unelte de autoinstalare sau packete dedicate pana la sistem de management al continutului ca WordPress-ul. Cu WordPress instalat, un utilizator poate folosi cPanel pentru a administra caracteristicile oferite de planul de gazduire WordPress. Una din caracteristicile populare este abilitate de a administra baze de date, domenii, conturi de email, si salvari de siguranta. Softuri ca cPanel, fac sa fie extrem de usor pentru utilizator sa administreze gazduire lor web cu putine sau fara cunostinte tehnice de gazduire si fara a strica nimic.


Caracteristici cPanel:

Mail

   Creaza conturi de e-mail, redirectionari, raspunsuri automate precum si conturi de filtrare la nivel de utilizator pentru a gestiona e-mailul. Lupta impotriva spamului cu BoxTrapper, Apache SpamAssassin, si autentificare de email. Apoi, utilizati liste de adrese pentru a difuza mesajul.


Securitate

   Configureaza directoare cu parola, filtrare adresa ip, SSL/TLS, si GnuPG key pentru a restrictiona accesul. Potejeaza-ti siteul cu HotLink Protection, Leech Protect, si ModSecurity.


Domenii

   Configureaza subdomenii, domenii addon, domenii parcate, si redirectioneaza la punct vizitatorii in directia corecta. Identifica siteul tau cu Simple DNS Zone Editor si Advanced DNS Zone Editor.


Aplicatii Galore

   Profita de softurile terte pentru bloguri, carti de oaspeti, eCommerce, si mai mult pentru a construi un site robust, dinamic.


Fisiere

   Editeaza si salveaza fisierele si folderele in timp ce monitorizezi utilizarea pe disk a siteului tau.


Baze de date

   Stocheaza cantitati mari de date si limiteaza accesul folosind baze de date MySQL si PostgreSQL.


Loguri

   Cunoaste-ti audienta si urmareste performanta siteului folosing Webalizer si AWStats.Softaculous   Softaculous este probabil cel mai bun soft de instalare automata care poate fi cumparat si adaugat la cPanel. Softaculous ofera mai mult de 400 de aplicatii/scripturi si iti permite sa le instalezi foarte repede. In prezent se poate instala un numar mare de aplicatii si scripturi, de la bloguri pana la sisteme de management al continutului si chiar si bibliotecile Java Script. Softaculous vine GRATUIT cu fiecare cont de hosting DreamServer.Prezentare generala CloudLinux

   Toate inovatiile CloudLinux, cum ar fi CageFS, urmaresc imbunatatirea securitatii si stabilitatii pe servere. Asa ca in timp ce alte sisteme de operare permit intregului server plin cu clienti sa se opreasca, CloudLinux ramane stabil prin izolarea impactului celui care abuzeaza.

   Implementarea CloudLinux asigura ca folosirea serverului este optimizata. Din cauza limitelor stabilite pentru PROCESOR, IO, si Memorie, poti obtine performante maxime de la fiecare server si sa adaugi mai multi clienti in siguranta.

   CloudLinux ajuta sa imbunatatesti densitatea si sa reduci abuzurile, imbunatatind profitul pe fiecare server. De asemenea, creaza noi oportunitati upsell prin stabilirea unor limite de baza per pachet.

   O stabilitate mai buna a serverului inseamna mai putine apeluri pentru suport si mai putin timp pierdut pentru a monitoriza abuzurile. CloudLinux reduce costurile pentru a sprijini un mediu de gazduire web shared, permitandu-ti sa oferi servicii superioare cu o mai mare profitabilitate.
CageFS

CageFS    CageFS este un sistem virtualizat per utilizator fișier care incapsuleaza fiecare client, împiedicând utilizatorii să se vadă unul pe altul și vizualizarea informațiilor sensibile despre server. CageFS previne un număr mare de atacuri, inclusiv cele care obțin mai multe privilegii - escaladare și informare. Cea mai bună parte este că CageFS este complet transparent pentru clienți și nu le cere să se schimbe scripturile lor.

   Beneficii CageFS:

- Doar fisierele binare sigure sunt disponibile utilizatorului.
- Utilizatorii nu văd alți utilizatori și nu au nici o modalitate de a detecta prezența altor utilizatori sau numele de utilizator de pe server.
- Utilizatorii nu pot vedea fișierele de configurare a serverului, cum ar fi fișierele de configurare Apache.
- Utilizatorii au o viziune limitată de propriul lor sistem de fișiere de procesare și nu pot vedea procese ale altor utilizatori.

   În același timp, mediul unui utilizator este pe deplin funcțional, iar el nu trebuie să se simtă restricționat în nici un fel. Nu este nevoie de modificări asupra scripturilor utilizatorului.


LVE Manager


   Astazi, un singur site poate consuma toate procesoarele, memoria, si resursele IO si sa aduca serverul intr-o stare care nu mai raspunde. Tehnologia LVE (lightweight virtual environment) previne asta permitand administratorului sa seteze limite de resurse individuale. Acest lucru asigura ca un site gazduit sa nu poata utiliza mai multe resurse decat i s-a dat.

   LVE este o tehnologie la nivel de kernel dezvoltata de echipa CloudLinux. Integreaza in server, PAM (pluggable authentication moduels), si la nivel de baza de date pentru a preveni orice fel de abuz, mentinand in acelasi timp cel mai mic consum de resurse suplimentar. Tehnologia are radacini comune cu viritualizarea bazata pe containere.

   Scopul tehnologiei LVE este acela de a se asigura ca nici un site web nu poate cauza probleme intregului server.

lvemanager

   LVE permite gazdei să mențină controlul fin asupra resurselor, inclusiv CPU-IO, memorie, inodes, numărul de procese, și conexiunile pe care orice cont le poate folosi. Este ușor și transparent.
Limite de Memorie
   Limitele de memorie controlează cantitatea de memorie pe care fiecare client o poate utiliza. CloudLinux este capabil să identifice, în timp real, cantitatea de memorie utilizată efectiv de procesele unui client final. Limitele memoriei fizice sunt deosebit de eficiente în prevenirea problemelor de memorie (OOM), care maresc folosirea memoriei, deci care distrug cache-uri și duc la supraîncărcarea serverului.
Limitele IO
   Limitele IO restrictioneaza transferul de date de la client. Ele sunt masurate in KB/s. Cand limitele sunt atinse, procesul este fortat sa se opreasca. Deoarece IO-urile sunt unele dintre cele mai importante resurse in gazduirea web, posibilitate de a pune o limita superioare de utilizare a clientului este vitala.
Limitele CPU
   Limitele CPU stabilesc valoarea maximă a resurselor CPU pe care un cont le poate utiliza. Atunci când un utilizator atinge limita procesorului, procesele din această limită sunt încetinite. Limitele CPU sunt cruciale în prevenirea blocarii procesorului, care pot face de multe ori serverele lente și sa nu răspunda.
Limitarea numarului de procese
   Limitarea numarului de procese controleaza numarul total de procese din cadrul LVE. Odata ce limita este atinsa, niciun proces nou nu mai poate fi creat pana cand alt proces nu este terminat. Acest lucru previne in mod eficient bucle ca fork bombs si atacuri DoS similare.
Limita procesului de intrare
   Limita procesului de intrala controleaza numarul de intrari din cadrul LVE. Cel mai bun mod de a te gandi la acest tip de limite este ca numarul de scripturi web care poate fi executat in paralel de vizitatorii de pe un site. Aceste limite sunt importante pentru a preveni un singur site sa consume toate sloturile Apache, care provaca serverul Apache sa nu mai raspunda.
Limita Inodes
   Un inode este o structura de date pe un sistem de fisiere care este folosit sa pastreze informatiile despre fisiere si foldere. Numarul inodes indica numarul de fisiere si foldere pe care le are un cont. Limita Inodes actioneaza la nivelul cotei de disk.


Selector PHP


   Selectorul PHP este o parte din CloudLinux, care permite utilizatorilor finali sa selecteze versiunea specifica de PHP de care au nevoie. Aceasta permite o flexibilitate maxima oferind toate versiunile populare de PHP, cu peste 120 extensii PHP de unde pot alege. Pachete CloudLinux PHP versiunea 4.4, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, si 5.6. UI permite utilizatorului sa comute intre versiuni, sa selecteze extensia, modifice setarile PHP.

   Nu mai este nevoie sa muti clientii pe alte servere sau sa ii fortezi sa foloseasca un server VPS (sau alta firma de hosting) doar pentru a folosi vechea versiune PHP 5.2 de care are nevoie script-ul lor.


   CloudLinux include un numar foarte larg de extensii si ofera control pentru utilizatorul final. Doar utilizatorii care au nevoie de o alta versiune PHP vor folosi selectorul. Toti ceilalti vor folosi versiunea default PHP instalata in server, astfel încât nu există modificari suplimentare asociate cu selectorul PHP.

Selectorul Ruby


   Selectorul Ruby permite utilizatorilor finali să aleagă versiunea Ruby pentru aplicații și pentru a instala module suplimentare (gems), pentru mediul de aplicatii. Selectorul Ruby folosește mod_passenger pentru performanțe optime.


   Beneficiile selectorului Ruby:
- Suporta versiunile Ruby 1.8, 1.9, 2.0, si 2.1
-Permite utilizatorilor să instaleze module suplimentare pentru medii de aplicații


Selectorul Python


   Selectorul Python permite utilizatorilor finali să aleagă versiunea Python ca o aplicație și pentru a instala module suplimentare. Selectorul Python folosește mod_passenger pentru a obține cele mai bune performanțe din aplicații Python.MySQL Governor


   MySQL devine adesea o durere de cap pentru co mpaniile de hosting. Pastrarea MySQL-ului stabil poate fi dificila, iar interogarile clientilor pot incetini totul. Aici intervine MySQL Governor. Abilitatea lui de a identifica conturile care abuzeaza si sa le limiteze in timp real este o mare nevoie in industrie. Cu suport pentru ultimele versiuni de MySQL si MariaDB, este un "must-have" pentru orice companie de hosting.

   MySQL Governor monitorizeaza procesorul CPU si folosirea disk-ului IO pentru fiecare utilizator in timp real, incetineste cererile MySQL folosind aceleasi limitari pe user LVE. Folosind utilitarul dbtop, este posibil sa vezi utilizarea, astfel ca administratorul intotdeauna stie ce se intampla.

Beneficiile MySQL Governor:

-Stabil, limite simple bazate pe limitele LVE
-Detectarea automata si oprirea cererilor care ruleaza la nesfarsit
-Suport pentru MySQL 5.1–5.6
-Suport pentru MariaDB 5.x and 10.x

   Ca rezultat, companiile de hosting pot limita resursele cu grija pentru a mentine performanta pe mai multe servere, fara ca utilizatorii sa fie deconectati.


OptimumCache

   Cu OptimumCache, te poti astepta ca performantele serverului sa creasca, densitatea, iar incarcarea cu 20-30%!
Azi, un server tipic de hosting contine mai multe site-uri web care folosesc WordPress, Joomla, Magento, si alte scripturi populare. Aceste scripturi sunt compuse din exact aceleasi fisiere, dar fisierele trebuie sa fie incarcate separat pentru fiecare site, astfel pierdem operatii IO si memorie. OptimumCache rezolva aceste probleme creand o memorie cache cu fisierele duplicat pe disk; Toate duplicatele sunt incarcate de pe o singura copie, creand doar o singura instanta in memoria cache. Operatiile de disk IO sunt reduse semnificativ, imbunatatind semnificativ viteza de citirea a acestor fisiere, astfel scazand consumul de memorie, crescand utilizarea memoriei cache toate in timp ce este redusa utilizarea harddisk-ului.
Ce poate OptimumCache sa livreze

   Asteapta-te la cresteri de performanta, densitate, si reducerea incarcarii pe server cu 20-30%! Cele mai bune rezultate apar pentru serverele de hosting care ruleaza un numar mare de aplicatii web similare, ca de exemplu WordPress, Joomla, Magento, etc.Mod_lsapi


   Mod_lsapi este cel mai rapid și cel mai sigur mod de a servi pagini PHP. Este un inlocuitor pentru SuPHP, FCGID, RUID2, si ITK. Are o amprentă de memorie scăzută și înțelege directivele PHP din fișiere .htaccess.Beneficiile Mod_lsapi comparate cu alte moduri de a servi scripturi PHP:

- Mai rapid decât orice alt mod de a servi PHP cu Apache
- Nu suferă de probleme de stabilitate în managementul de proces cum ar fi PHP și mod_fcgid FPM
- Beneficiaza complet de cache-ul opcode
- Compatibil cu MPM Worker & Event
- Nu are nevoie de tuning
- Suport pentru directivele PHP în fișiere .htaccess
- Inlocuitor pentru moduri de a servi fisiere PHP existente
- Complet compatibil cu PHP Selector