Colocare Site › colocare


Colocare echipamente in DataCenter-ul Voxility:

voxility

   DreamServer oferă posibilitatea colocării echipamentelor intr-un mediu special amenajat și controlat in cadrul DataCenter-ului Voxility, cu un spațiu fizic incepând de la 1U până la full rack(42u). Prețul colocării incepe de la 350 Ron/lună pentru o dimensiune de 1U, te rugăm să ne contactezi pentru mai multe informații.
   DataCenter-ul Voxility se află localizat in București România și este unul dintre cele mai bine conectate DataCentere din Europa, având o rețea de peste 500Gbps.
   Adresă DataCenter: Dimitrie Pompei 9-9A, Cladirea 24, București, România.


Clienții care au colocare in rack-ul nostru:

voxility

Cea mai bună ofertă:

   Acum la DreamServer poți să achiziționezi un server VPS cu doar 50 de lei. Ce poate fi tare de atât?
   Vrei un server dedicat? foarte bine, poți inchiria unul cu 250 de lei.
   Crezi că nu iți ajung resursele? Ce spui dacă incerci un server dedicat cu 12 coreuri, 24 threaduri și 32 Gb Ram DDR3.
   Sau poate ai deja unul sau mai multe servere dedicate proprii, ce zici dacă le colochezi in rack-ul nostru din cel mai bun DataCenter, Voxility?
   Dacă ai nelămuriri primul lucru pe care il faci inainte să comanzi ceva, contactează-ne!
   Unii o să spună că exagerăm, e posibil să aibă dreptate, dar tu comandă un server și o să ai cea mai bună calitate posibilă.


Colocarea echipamentelor se face în condiţii de laborator:

clima

   Colocarea în DataCenter-ul Voxility înseamnă integrarea într-un mediu impecabil din punct de vedere al curăţeniei, condiţiilor de temperatură, umiditate şi securitate.


Alimentarea electrică:

power

   DataCenter-ul oferă și alimentare redundantă pentru disponibilitate continuă, fiecare server poate fi alimentat prin trei circuite electrice separate, consumul de curent electric este monitorizat pe fiecare linie de alimentare din rack pentru a preveni supraîncărcarea, în cazul unor întreruperi în reţeaua electrică publică, alimentarea va fi preluată de generatoarele Diesel. Pentru a nu exista intreruperi in momentul in care se trece pe generator se folosesc UPS-uri (Uninterruptible Power Supply).
   DreamServer oferă serverelor colocate 1U o putere electrică maximă de 440W, considerând tensiunea de alimentare 220V, intensitatea maximă de care poate dispune un server este de 2Amperi.


Rețeaua globală Voxility:

reteavox

   DataCenter-ul dispune de o rețea de peste 500Gbps, fiind conectat direct cu peste 500 de ISP-uri, lista completă o poți găsi aici. Rețeaua este construită folosind echipamente Dell Force10 și Cisco, echipamente foarte rapide cu 0% pachete pierdute.
   Serverele sunt conectate in switch către un port de 1Gbps, având o lățime totală de bandă in Full Duplex de 2Gbps. Deasemenea dacă se dorește mai multă lătime de bandă se pot folosi până la 8 porturi configurate in LACP, astfel obținându-se o lătime totală de bandă de 16Gbps, sau se poate inchiria unul sau mai multe port-uri in switch de 10Gbps. Traficul nu este limitat și nu se face diferențiere intre traficul național și internațional.
    DreamServer oferă serverelor colocate un număr de 10 adrese ip, se pot achiziționa mai multe dacă este nevoie, deasemenea clientul iși poate ruta propria clasă către serverul colocat.