Despre experiență

Am invăţat unele lucruri in viaţă pe care vi le impartăşesc şi vouă!

Am invăţat că nu poţi face pe cineva să te iubească. Tot ce poti face este să fii o persoană iubită. Restul depinde de ceilalţi. Am invăţat ca oricât mi-ar păsa mie, altora s-ar putea să nu le pese. Am invăţat că durează ani să câştigi increderea şi că doar in câteva secunde poţi să o pierzi. Am invăţat că nu contează CE ai in viaţă CI PE CINE AI. Am invăţat că te descurci şi ti-e folosit farmecul circa 15 minute. Dupa accea, insă, ar fii bine să ştii ceva.
Am invăţat că nu trebiue să te compari cu ceea ce pot alţii să facă mai bine, ci contează ceea ce poţi să faci tu. Am invăţat că nu contează ce li se intamplă oamenilor, ci contează ce pot să fac eu pentru a rezolva.

Am invăţat că oricum ai tăia, orice lucru are două feţe.
Am invăţat că trebuie să te desparţi de cei dragi cu cuvinte calde; s-ar putea să fie ultima oară când ii vezi.

Am invăţat că poţi continua incă mult timp după ce ai spus că nu mai poţi.
Am invăţat că eroi sunt cei care fac ce trebuie, când trebuie, indiferent de consecinţe.
Am invăţat că sunt oameni care te iubesc, dar nu ştiu s-o arate.
Am invăţat că atunci când sunt supărat am DREPTUL sa fiu supărat, dar nu am dreptul să fiu şi rău.
Am invăţat că prietenia adevarată continuă să existe chiar şi la distanţă. Iar asta este valabil şi pentru iubirea adevarată. Am invăţat că, dacă cineva nu te iubeşte cum ai vrea tu, nu inseamnă ca nu te iubeşte din tot sufletul. Am invăţat că indiferent cât de bun iţi este un prieten oricum te va răni din când in când, iar tu trebuie să-l ierţi pentru asta.
Am invăţat că nu este intotdeauna de ajuns să fii iertat de alţii ; cateodată trebuie să inveţi să te ierţi pe tine insuţi. Am invăţat că indiferent cât de mult suferi, lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.

Am invăţat ca trecutul şi circumstanţele ti-ar putea influenţa personalitatea, dar că TU eşti responsabil pentru ceea ce devii. Am invăţat că dacă doi oameni se ceartă, nu inseamnă că nu se iubesc. Si nici faptul că nu se ceartă nu dovedeşte că se iubesc. Am invăţat că uneori trebuie să pui persoana pe primul loc şi nu faptele sale.

Am invăţat că doi oameni pot privi acelaşi lucru şi pot vedea ceva total diferit.
Am invăţat că indiferent de consecinţe cei care sunt cinstiţi cu ei inşişi ajung departe in viaţă.

Am invăţat că viaţa iţi poate fi schimbată in cateva ore de către oameni care nici nu te cunosc.

Am invăţat că şi atunci când crezi că nu mai ai nimic de dat, când te strigă un prieten vei putea găsi puterea de a-l ajuta.
Am invăţat că scrisul ca şi vorbitul, pot linişti durerile sufleteşti.

Am invăţat că oamenii la care ţii cel mai mult iţi sunt luaţi prea repede.

Am invăţat că este prea greu să-ţi dai seama unde să tragi linie intre a fi amabil, a nu răni oamenii şi a-ţi susţine părerile.

Share this page on:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest