Lecția6- De ce nu pierzi in această afacere!

Aș vrea să-ți prezint o perspectivă la care, poate, nu te-ai gândit până acum. Citeste cu maximă atenție acest mesaj. Conținutul este foarte concret!

De câte ori ți s-a intâmplat să-ți termini banii inainte de sfârșitul lunii ?
Cum te simți când iți vin facturile de plâtit și știi că nu iți ajung banii ?
Cum e să te trezești dis-de-dimineața (cand, de fapt, ai dori să mai dormi) și să alergi in grabă mare la servici ? Nu-i așa ca ar fi mai bine să ai mult mai mult timp liber pe care să-l petreci cu familia ta ?
Cum te simți când trebuie să suporți capriciile șefilor sau ale colegilor de servici? Cum ți se pare perspectiva ca, dupa o viață de muncă, să te alegi cu o pensie mult mai mică decat ai merita ? Te mulțumește situația ta din acest moment? Tu ce crezi, se poate schimba această situație? “Nu există esec, decât atunci când decizi să nu mai incerci. Nu există infrângere cu excepția celei care vine din interior. Nu există barieră de netrecut, ci doar lipsă de țeluri adevarate “.- Jeb Hubbard

Vrei să se schimbe viața ta in mai bine ? Se va schimba, daca vei avea un scop destul de puternic.
Vrei să scapi pentru totdeauna de teama că nu-ți poți achita facturile? Vrei să faci ce vrei cu tot timpul tău? Vrei să te trezesti la ce ora vrei? Vrei să pleci de acasă când vrei? Vrei să te intorci acasă când vrei? Vrei să pleci in vacanță când vrei? Vrei să nu mai stai la cheremul nimănui? Mai pe românește, vrei să “nu-ți mai sufle nimeni in borș“?
Vrei să-ți petreci cea mare parte a timpului cu familia ta? Vrei să scapi pentru totdeauna de toanele șefilor ? Vrei să scapi de teama că te vei alege la batrânețe cu o pensie de mizerie ? Vrei, pur și simplu, să ai atâția bani incât să nu mai stai la comanda altora ?

Eu iți spun cu toată siguranța că așa ceva este posibil!
Cand sunt bani, se pot realiza multe lucruri. Pot angaja chiar și superspecialiști in programe pe Internet, pot angaja translatori. Pot investi in crearea de programe de tip viral, care, combinate cu puterea internetului, pot duce la o “explozie” a viitoarelor noastre oferte pe site-urile internaționale.

Gândește-te la următorul aspect :
In fiecare secundă, pe această planetă, alți 3 oameni se conecteaza pentru prima dată la Internet.
Intr-un minut, se conectează alți 180 noi oameni la Internet.
Intr-o ora se conectează 10 800 de oameni.
In 24 de ore se conectează 259 200 oameni.
In 365 de zile se conectează 94 608 000 oameni.
In 10 ani se conectează 946 080 000 de alți oameni, pentru prima dată, la Internet!

Iți poți imagina ce inseamnă asta? Traficul de oameni, la nivel planetar, pe Internet, va fi URIAȘ, in urmatorii ani!
Vei vedea că informațile nu sunt doar niște simple lectii, sunt adevărate lecții de viață! Ca să citesti o lecție iți sunt necesare 10 minute. Așadar daca iți dedici 10 minute pe zi, vei afla un mare SECRET care te poate ajuta să iți schimbi viața.
Acum INCĂ nu EȘTI in posesia a ceea ce inseamnă asta. Vei ințelege cu siguranță NUMAI DUPA CE vei studia cu maximă atenție TOATE lecțiile. Accesul la Cel Mai Mare Secret depinde NUMAI ȘI NUMAI DE TINE.
Dacă doar vei citi cu superficialitate, Cel Mai Mare Secret iți va rămâne INACCESIBIL, pentru că NU vei ințelege nimic CU ADEVĂRAT.
Vrei să ai ACCES la Cel Mai Mare Secret al Căii spre Viața Ta Imbelșugată și Implinită? Atunci NU-ți recomand doar să citesti și să intelegi lecțiile din carte. Iți recomand să le citești pe toate CU RABDARE și SA LE INȚELEGI CU ADEVĂRAT. Vei câștiga enorm de mult dacă vei citi doar cate o lecție pe zi, cate 10 minute, DAR să INȚELEGI PERFECT ceea ce conțin aceste lecții.

Rămâi aproape!

Share this page on:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest